Algemeen

Voor wie & waarom

Het programma verwelkomt ondernemers die hun organisatie willen herdenken om te komen tot effectievere manieren van samenwerken, en hierbij willen ontdekken hoe ze een hogere toegevoegde waarde kunnen creëren met hun medewerkers.

Quote:

“Jouw onderneming is jouw idee, jouw risico, jouw leven! Jij bent de leider. Maar… wanneer de  onderneming groeit, dan moet ze mee veranderen. Ook jouw rol leider moet mee evolueren met de onderneming. Het is jouw uitdaging om te veranderen naar de dynamische leider die je onderneming nodig heeft in elke fase van haar groei."

Faculteit

Het programma wordt geleid door Jan De Visch, docent Human Resources Management in het Executive MBA programma van Flanders Business School. Daarnaast is Jan managing director bij Connect & Transform, founding partner van Making Strategy Deliver, en Founding Patner van Sustainability Architects. Jan beschikt over een zeer ruime ervaring in het ondersteunen van organisaties bij het hertekenen van hun HR-policy met het oog op het realiseren van het businessplan.

Contact

Voor meer informatie omtrent de inhoud en praktische aspecten van dit programma kan u terecht bij Frederik Van Assche, Program Manager, Flanders Business School, Sint-Katelijnevest 26-28, 2000 Antwerpen, T: +32 3 289 10 91, frederik.vanassche@kuleuven.be.