Boekvoorstelling Christian Seelos & Johanna Mair

Inschrijven

17-10-2017
17-10-2017

Innovation and Scaling for Impact : How Effective Social Enterprises Do It

Flanders Business School & KU Leuven, 18.00 uur

We ontvangen Johanna Mair en Christian Seelos voor de exclusieve voorstelling van hun nieuwe boek Innovation and Scaling For Impact : How Effective Social Enterprises Do It (Stanford University Press, 2017).

Johanna Mair is professor Organization, Strategy and Leadership aan de Hertie School of Governance in Berlijn. Zij is academisch editor van de Stanford Social Innovation verbonden aan Stanford University (Center on Philanthropy and Civil Society) en academisch co-director van het Social Innovation and Change Initiative aan de Harvard Kennedy School. In haar onderzoek focust zij op hoe nieuwe organisatievormen en institutionele context economische waarde en sociale impact creëren en de rol van innovatie in dit proces. Naast haar academisch onderzoek geeft Johanna ook raad en advies aan stichtingen, multinationals,  overheden en sociale ondernemingen en de Verenigde Naties. 

Christian Seelos is titularis van de leerstoel Leo Tindemans (KU Leuven & FBS, Antwerpen 2013 – 2017). Hij is verbonden aan Stanford University (Center on Philanthropy and Civil Society) en academisch geaffilieerd met het Skoll Center for Social Entrepreneurship aan de University of Oxford. Net als Johanna maakt hij deel uit van het Social Innovation for Change Initiative aan de Harvard Kennedy School. Daarnaast doceert hij in diverse MBA-programma’s vakken rond International Business, Strategic Management, Social Entrepreneurship en Strategy and Sustainability.
Christian is genomineerd voor de Thinkers50 award 2017 in de categorie “innovatie”.

In hun boek Innovation and Scaling for Impact publiceren Johanna en Christian hun onderzoek naar de relatie tussen innovatie en social impact. Aansluitend op de presentatie voorzien we een panel gesprek met ruimte voor Q&A: details hierover volgen. Na hun presentaties zijn de auteurs beschikbaar om hun werk te signeren.

De prijs voor uw deelname bedraagt €75 (alumni van FBS) of €90 (niet-alumni FBS). In beide gevallen is de prijs van het boek inbegrepen in de deelnamebijdrage.

Wij ontvangen u graag op de FBS-campus in Antwerpen, inschrijven kan via deze website.