De kracht van het attitude-kapitaal, Marc Lamont

Inschrijven

25-01-2019
25-01-2019

Menselijk Kapitaal is een gekend begrip. Maar Attitude Kapitaal maakt het mogelijk dat Menselijk Kapitaal zijn volle effect heeft. Want bij gebrek aan voldoende Attitude Kapitaal  is de waarde van kennis, ervaring, vaardigheden en talent - de elementen die Menselijk Kapitaal opbouwen -  heel klein tot onbestaand.

Attitude Kapitaal maakt het mogelijk het realisatie-potentieel en het succes van individuele personen, werknemers , entrepreneurs, managers en bedrijven beduidend te verhogen.

Bedrijven en organisaties leveren heel belangrijke inspanningen en investeringen om de continuïteit en de groei van hun activiteiten veilig te stellen. Strenge aanwervingsprocedures, het ontwikkelen van een visie, het bepalen van de beste groeistrategie, opleidingsprogramma’s voor de werknemers om kennis en vaardigheden te verhogen, belangrijke research en ontwikkelingsinspanningen, dure marketinginspanningen, incentive- en bonusprogramma’s voor de werknemers, het uitwerken van de beste organisatiestructuur, investeringen in de juiste activa….Maar al deze inspanningen kunnen gewoon teniet gedaan worden indien er geen voldoende Attitude Kapitaal aanwezig is.

Onze spreker, Marc Lamont, behaalde een master in medische en farmaceutische wetenschappen aan de universiteit van Gent, een diploma in Economie en een Master of Business met de Flanders Business School Antwerpen. Hij is ook de auteur van het boek “ De Kracht van het Attitude Kapitaal”  dat eveneens wereldwijd uitgegeven is in het Engels onder de titel “The Power of Attitude Capital”.

Gedurende meer dan 40 jaren bekleedde hij internationale en wereldwijde management- en executive-posities en dit met 3 Fortune-500 bedrijven, Baxter Healthcare, Boston Scientific en Canon Medical maar ook met verschillende startup,  scale-up bedrijven en joint venture bedrijven waarbij Nestlé één van de partners was.

De sterkte van deze spreker is dat hij rechtstreeks uit meer dan 40 jaren directe ervaring kan spreken en talrijke werkelijk beleefde voorbeelden en verhalen uit zijn internationale en wereldwijde managementloopbaan kan brengen naast een sterk gestructureerde benadering om Attitude Kapitaal uit te leggen.

Indien je  je realisatie-potentieel wilt verhogen en je succes een extra stimulans wenst te geven door het opbouwen van Attitude Kapitaal dan moet je dit zeker horen.

 

Vrijdag 25 januari 2019 12u30 - 14u00
Locatie: Flanders Business School
Sint-Katelijnevest 26-28, 2000 Antwerpen
Prijs: gratis