Dr. Marina Avau

Professor Personal Assessment and Leadership

Marina Avau behaalde haar doctoraat in de Psychologische wetenschappen (arbeids- en organisatiepsychologie) aan de KU Leuven. Zij draagt tevens de titel van  “Fellow Practitioner Career Management” (Institute of Career Certification International) en die van “Fellow of the faculty” (KUL, Psychologische wetenschappen).Naast haar hoofddocentschap, treedt Marina op als gastdocent en coach bij het FBS programma Growth Accelerator en bij het Ideator programma binnen het KEA project (innovatie in de zorgsector).

Zij heeft gedurende de eerste 15 jaar van haar loopbaan diverse managementfuncties waargenomen achtereenvolgens bij Philips  en ICI op het vlak van Human Resources en Strategische Planning. Hierbij groeiden de uitdagingen van een locale focus (training, communicatie, algemeen personeelsbeheer) over Europese (Europees HR Manager) en wereldwijde verantwoordelijkheden (Strategische Planning, Management Development, Organisatie Ontwikkeling) tot op het niveau van corporate verantwoordelijkheden (o.a. op vlak van potentieel-beoordeling).

Marina is zaakvoerder van Bridges for Choice. Als organisatiedeskundige en coach helpt ze individuen en organisaties door middel van geïntegreerde interventies die helpen mensen, strategie, structuur en samenwerkingsverbanden beter op mekaar af te stemmen. Dit doet ze o.a. bij organisaties zoals Sirris (het collectief centrum voor innovaties in de technologische industrie) of het Strategisch Onderzoekscentrum voor de maakindustrie in Vlaanderen. Zij helpt het aanwezige potentieel aan te boren zodat het effectief tot uiting komt in concrete samenwerkingsrelaties.  Zij doet dit vanuit een appreciatieve en ontwikkelingsgerichte visie op mens en organisatie met oog voor de noden aan diepere zingeving.

Tel. +32 476 21 11 37