Growth Accelerator programma

Voor wie en waarom

U bent een professional, op zoek naar een manier om uw eigen ondernemerschap of de ondernemerschapsbevorderende dynamiek in uw organisatie te verhogen.

We verwelkomen deelnemers uit een zo ruim mogelijke set van industrieën, bedrijven en andere organisaties, zowel uit de privaatrechtelijke als uit de publieke sfeer. Als deelnemer brengt u uw eigen concrete context en achtergrond mee naar het programma.

Quotes

  • “De weekendformule brengt de teamleden nog dichter bij elkaar. Dit geeft de gelegenheid om de sterktes en tekortkomingen van elk idee tot in het laatste detail te bespreken en door te bomen. De continue feedback van de overige deelnemers én de professoren biedt een grote meerwaarde in het realiseren van mijn plan”.
  • “Knowledge learned and concrete examples were very inspiring. Feedback of other teams on each idea and meeting with the members of other teams works accelerating in the development of my business case.”
  • “De gepassioneerde en enorm energetische inzet van de docenten, gecombineerd met vele voorbeelden ter aanvulling van de theoretische concepten, maakt van dit programma een ideale katalysator voor ondernemerschap.”

Faculteit

Het Growth Accelerator programma word ingevuld door professoren en lectoren van Flanders Business School. Elk van hen heeft een excellente academische achtergrond en ruime praktische ervaring in het realiseren van ondernemerschapsuitdagingen.

Het programma wordt geleid door Kris Vander Velpen, docent Ondernemerschap & Innovatie aan Flanders Business School. Naast zijn doceeropdracht is Kris succesvol als strategisch consultant voor innovatiegerichte ondernemingen en organisaties.

Kris Vander Velpen wordt bijgestaan door:

  • Dr. Marina Avau, Managing Director, Bridges for Choice
  • Prof. dr. Bart Van Looy, Hoogleraar, KU Leuven & Flanders Business School
  • Yann Dekeyser, Partner, KPMG
  • Jeroen De Rycker, Director Organizational Change, JanssenPharmaceutica NV

Contact

Voor meer informatie omtrent de inhoud en praktische aspecten van dit programma kan u terecht bij Kris Vander Velpen, Flanders Business School, Korte Nieuwstraat 33, 2000 Antwerpen, T: +32 3 502 16 99