Algemeen

Voor wie en waarom

Het programma is bedoeld voor ondernemers die hun aanpak grondig willen bevragen, en hun waardecreatie ideeën willen aftoetsen versterken, en verfijnen. We geven eveneens een aantal roadmaps mee om betere medewerkers aan te trekken en hen effectiever in te zetten. 

Docenten

De Entrepreneurial Leadership in New Economy Inspiration Days worden ingevuld door Flanders Business School professoren en lectoren. Elk van hen kan terugvallen op een gecombineerde achtergrond van academische excellentie, top-doceerkwaliteiten, grote real-world relevantie en ruime praktische ervaring in het realiseren van ondernemerschapsuitdagingen.

Dit programma wordt ingeleid door professor Kris Vander Velpen, docent Ondernemerschap & Innovatie aan Flanders Business School. Naast zijn doceeropdracht is Kris succesvol als strategisch consultant voor innovatie- en ondernemerschapsgerichte ondernemingen en organisaties.

De daaropvolgende sessies worden geleid door professor Jan De Visch. Jan is docent Human Resources Management in het Executive MBA program van Flanders Business School. Daarnaast is hij Managing Director bij Connect & Transform, Founding Partner van Making Strategy Deliver, en Founding Partner van Sustainability Architects. Jan beschikt over een zeer ruime ervaring in het ondersteunen van organisaties in hun groei en bij het hertekenen van hun HR-policy met het oog op het realiseren van het businessplan.

Deelnemen of meer info?

Je wenst in te schrijven voor dit programma? Dat kan via het online registratieplatform via de knop rechts op deze pagina.  Geef in het "comment'-veld aan, voor welke sessie(s) je je wenst te registreren.

Voor meer informatie omtrent de doelstellingen, de inhoud en de praktische aspecten van dit programma, kan u terecht bij Jan De Visch, executive professor van Flanders Business School, T:  0478 31 24 24, jan@connecttransform.be of Kris Vander Velpen, professor Innovatie en Ondernemerschap van Flanders Business School, T: 0478 40 01 86, Sint-Katelijnevest 26-28, 2000 Antwerpen.