Het verloop

De vierdaagse gaat door op 24, 25, 26 en 27 augustus 2015, op de campus van Flanders Business School in Antwerpen. Met het oog op maximalisering van de groepsdynamiek, werken we met groepen van minimaal 5 en maximaal 25 deelnemers.

Deelname

De deelnamebijdrage bedraagt € 650 voor één dag, € 1.200 voor twee dagen, € 1.650 voor 3 dagen of € 2.000 voor het volledige traject (vrij van BTW) per deelnemer. Hierin zijn het inschrijvingsgeld, het collegemateriaal, de catering, en de toegang tot alle faciliteiten van de Flanders Business School voorzien. De deelnemers worden verzocht een eigen laptop mee te brengen.

Deelnemers die met succes het programma doorlopen, ontvangen een certificaat van deelname uitgereikt door Flanders Business School. Flanders Business School geniet van een erkenning als opleidingsverstrekker voor overheidstussenkomst via de KMO-portefeuille - http://www.kmo-portefeuille.be.

Meer info of inschrijven?

Je wenst in te schrijven voor dit programma? Dat kan via het online registratieplatform via de knop rechts op deze pagina.  Geef in het "comment'-veld aan, voor welke sessie(s) je je wenst te registreren.

Voor meer informatie omtrent de doelstellingen, de inhoud en de praktische aspecten van dit programma, kan u terecht bij Jan De Visch, executive professor van Flanders Business School, T:  0478 31 24 24, jan@connecttransform.be of Kris Vander Velpen, professor Innovatie en Ondernemerschap van Flanders Business School, T: 0478 40 01 86, Sint-Katelijnevest 26-28, 2000 Antwerpen.