Voor bedrijven

Flanders Business School biedt diverse premium services aan op gebied van advies, consultancy, onderzoek, training en de verhuur van infrastructuur.

Consultancy

Onderzoek, analyse en advies.

Voor adviesopdrachten kan je een beroep doen op de kennis en expertise van onze medewerkers. Het advies beperkt zich tot specifieke business domeinen Human Resources, Accountancy, Fiscaliteit, Marketing en Internationalisering.

Onderzoek

Flanders Business School is gespecialiseerd in onderzoek inzake innovatie. Het gaat enerzijds om fundamenteel onderzoek naar de fundamenten van innovatie en anderzijds om toegepast onderzoek naar best-practices of specifieke cases.

Growth Accelerator traject

Word je geconfronteerd met een veranderende zakelijke omgeving waarin de risico’s, maar ook de beloningen, groter zijn dan ooit? Kan je hulp gebruiken bij het vinden en behouden van aandacht voor je ideeën binnen jouw organisatie? Hebben jouw werknemers nood aan een instrumentarium om de groei van jouw onderneming te kaderen?

Campusverhuur

Stijlvolle locaties voor een seminar, opleiding, meeting, ondernemingsraad, assessment of receptie. De historische gebouwen van Flanders Business School bevinden zich in het centrum van Antwerpen, zijn voorzien van moderne technieken en bieden je alle comfort.