Voor bedrijven

Flanders Business School biedt diverse premium services aan op gebied van advies, consultancy, onderzoek, training en de verhuur van infrastructuur.

Consultancy

Onderzoek, analyse en advies.

Voor adviesopdrachten kan je een beroep doen op de kennis en expertise van onze medewerkers. Het advies beperkt zich tot specifieke business domeinen Human Resources, Accountancy, Fiscaliteit, Marketing en Internationalisering.

Incompany Programs

Je haalt het beste uit je organisatie met programma's die inspelen op je doelstellingen en de specifieke competenties van je medewerkers. Flanders Business School heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van opleidingen op maat van jouw uitdagingen en ambities.

 

Wens je meer info of heb je een specifieke vraag? Neem dan hier contact met ons op.

Onderzoek

Flanders Business School is gespecialiseerd in onderzoek inzake innovatie. Het gaat enerzijds om fundamenteel onderzoek naar de fundamenten van innovatie en anderzijds om toegepast onderzoek naar best-practices of specifieke cases.

Campusverhuur

Stijlvolle locaties voor een seminar, opleiding, meeting, ondernemingsraad, assessment of receptie. De historische gebouwen van Flanders Business School bevinden zich in het centrum van Antwerpen, zijn voorzien van moderne technieken en bieden je alle comfort.