Dr. Marina Avau

Professor Entrepreneurial Leadership and Group Dynamics

Marina Avau behaalde de graad van Doctor in de Psychologische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij draagt tevens de titel van  “Fellow Practitioner Career Management” (Institute of Career Certification International) en die van “Fellow of the faculty” (KUL, Psychologische wetenschappen). Naast haar hoofddocentschap, treedt Marina op als gastdocent  in het Postgraduaat Ondernemerschap en Innovatie van Flanders Business School en KU Leuven met een focus op authentiek leiderschap.
Marina is CEO van Bridges for Choice (www.bridgesforchoice.be).
Als organisatiedeskundige en (executive) coach helpt ze individuen en organisaties met behulp van een set van geïntegreerde interventies (waaronder veranderingsmanagement, strategie-ontwikkeling, organisatie-design, organisatie-ontwikkeling, personeelsbeleid). De focus ligt op het onderling afstemmen van mensen, strategie en structuur. Zij helpt het aanwezige potentieel aan te boren zodat het effectief tot uiting komt in concrete samenwerkingsrelaties.  Zij doet dit vanuit een appreciatieve en ontwikkelingsgerichte visie op mens en organisatie.
Zij heeft ervaring in een breed bereik van sectoren met een groeiende nadruk op organisaties waarin innovatie centraal staat in de organisatie-missie. Bij Sirris (het collectief centrum voor innovaties in de technologische industrie) levert ze sinds 2013, als coach én als lid van het Management Comité,  strategie-ondersteunende bijdragen op vlak van Organisatieverandering, Organisatie Ontwikkeling  en Human Resources Management.
Marina is ook opgeleid als existentieel counseler en stelt welzijn en zingeving centraal in haar bijdragen. Naast het werk met organisaties begeleidt ze individuen naar een optimalere mate van functioneren (omgaan met hoogsensitiviteit, stress en burn out, perfectionisme…).
Met Bridges for Choice legde ze de fundamenten voor de dienstverlening rond loopbaanbegeleiding in Vlaanderen.

Tel. +32 476 21 11 37