Team

Benoît De Baere

Finance and Administration 

Als chief of staff van de academisch beheerder is Benoît mee verantwoordelijk voor de goede werking en de ondersteuning van de KU Leuven-campussen in de provincie Antwerpen (campussen Carolus Antwerpen, Sint-Andries Antwerpen, De Nayer en Geel). Vanuit die positie adviseert hij het management van Flanders Business School en verzorgt hij de liaison met de centrale diensten van KU Leuven, de faculteiten die op de andere campussen actief zijn en een aantal van de structurele bedrijfspartners van FBS.

Kris Vander Velpen

Executive Education

Kris is directeur Executive Education aan  Flanders Business School en deeltijds gastdocent aan KU Leuven (Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen). Hij is (co)-auteur van verschillende managementartikelen en managementboeken: How To Breed Gazelles (Kluwer 2013) en Solutions for the financial challenges of social entrepreneurs (Die Keure, 2020). In het bijzonder is Kris geïnteresseerd in bedrijfsmodellering, sociaal ondernemerschap en analytische en synthetische denkpatronen.

Kristof Decock

Executive MBA Program

Kristof is programmadirecteur van het executive MBA-programma van Flanders Business School. Hij heeft 10 jaar bedrijfs- en managementervaring in bedrijven en in consultancy en combineert - voor de bedrijfsleiders die hij adviseert en de studenten die hij mee opleidt - de inzichten uit deze diverse business omgevingen met een praktische toolbox van methodologieën.

Petra de Weerd-Nederhof

Samenwerkingspartner @Open Universiteit

Internationale programma's (European PANTHER Program)

Sien Luyten

Director Leadership & Development

Sien ontwerpt en faciliteert in-company ontwikkelingsprogramma's gericht op intra- en entrepreneurship en duurzame transformatie. Daarbij oriënteert ze de bedrijven die ze begeleidt naar fundamenteel verschillende manieren van denken (over de toekomst). Het identificeren en ontwikkelen van ondernemers- en leiderschapscompetenties is voor haar een onderdeel van een proces dat leidt tot robuuste en veerkrachtige teams en organisaties.