Bart Van Looy

Decaan Flanders Business School

Bart is gewoon hoogleraar aan de KU Leuven (Innovatie en Organisatie) bij de vakgroep Management-economie, Strategie en Innovatie (MSI) van Faculteit Bedrijfskunde en Economie. Daarnaast doceert hij in het MBA-programma van Flanders Business School (Antwerpen) waar hij de functies van wetenschappelijk coördinator en academic dean combineert.

Benoît De Baere

Finance and Administration

F&A en nieuwe samenwerkingsinitiatieven

Kris Vander Velpen

Executive Education

Kris is directeur Executive Education aan  Flanders Business School en deeltijds gastdocent aan KU Leuven (Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen). Hij is (co)-auteur van verschillende managementartikelen en managementboeken: How To Breed Gazelles (Kluwer 2013) en Solutions for the financial challenges of social entrepreneurs (Die Keure, 2020). In het bijzonder is Kris geïnteresseerd in bedrijfsmodellering, sociaal ondernemerschap en analytische en synthetische denkpatronen.

Kristof Decock

Executive MBA Program

Kristof is programmadirecteur van het executive MBA-programma van Flanders Business School. Hij heeft 10 jaar bedrijfs- en managementervaring in bedrijven en in consultancy en combineert - voor de bedrijfsleiders die hij adviseert en de studenten die hij mee opleidt - de inzichten uit deze diverse business omgevingen met een praktische toolbox van methodologieën.

Petra de Weerd-Nederhof

Samenwerkingspartner @University of Twente

Internationale programma's (European PANTHER Program) en ontwikkeling internationaal MBA programma.

Sien Luyten

Leadership & Development

Als Director Leadership & Development werkt Sien aan in-company ontwikkelingsprogramma's gericht op intra- en entrepreneurship en duurzame transformatie. Daarbij oriënteert ze de bedrijven die ze begeleidt naar fundamenteel verschillende manieren van denken (over de toekomst). Het identificeren en ontwikkelen van ondernemers- en leiderschapscompetenties is voor haar een onderdeel van een proces dat leidt tot robuuste en veerkrachtige teams en organisaties.