Technologische verandering anno 2020: zegen of vloek?

14-11-2019
14-11-2019

Technologische verandering anno 2020: zegen of vloek?
Een vraag die zowat alle ondernemers bezighoudt en regelmatig ter spraken komt betreft technologische verandering en de gevolgen die dit voor ons en onze onderneming heeft (digitalisering, zelfrijdende auto’s, artificiële intelligentie,…).
Leven we vandaag in destructieve tijden? En hoe gaan we hiermee om als ondernemer?
In het verleden werd technologische innovatie gezien als een bron van welvaart en vooruitgang, vandaag lijken innovaties zich echter niet alleen sneller te ontwikkelen maar ook alsmaar meer destructieve gevolgen met zich mee te brengen. Maar is dit ook daadwerkelijk zo? Moeten we als ondernemer op een andere manier naar innovatie kijken of stressen we hier misschien toch gewoon wat teveel over?
Op deze en meer vragen gaat Prof. Bart Van Looy (KU Leuven), decaan van Flanders Business School, dieper in tijdens de lezing: Technologische verandering; zegen of vloek?
Hij neemt je mee doorheen de tijd en illustreert met interessante voorbeelden en cases zijn visie op technologische verandering en de effecten die dit met zich meebrengt gisteren, vandaag en morgen.

Denk zelf al eens na over de vraag Technologische verandering: ZEGEN of VLOEK en ga in discussie tijdens deze interactieve lezing op onze campus in Antwerpen.
Heel graag bieden we jullie na de lezing ook een drankje aan in onze bar.

OPGELET: de plaatsen voor de lezing zijn beperkt, schrijf dus zeker snel in!

Praktische informatie:
Datum en tijd: 14 nov 19u30 – 22u00
Prijs: GRATIS
Locatie: Sint-Katelijnevest 26-28, 2000 Antwerpen in aula het EI