Informatie en inschrijvingen

We raden je aan deel te nemen aan één van de MBA-infosessies op onze campus (de data van deze info sessies vind je hier terug). Deze geven je de kans, in een informele sfeer, nader kennis te maken met onze visie op ondernemerschap en innovatie, met de unieke aanpak waar we voor staan en met ons opleidings programma. Laat je inspireren door enkele van onze alumni en docenten!

Met vragen kan je natuurlijk ook altijd bij onze medewerkers terecht. Zij kunnen jou als geen ander een antwoord bieden op je vragen. Neem dus gerust contact met ons op. Zo kan je het DNA van Flanders Business School en het opzet van onze Executive MBA leren kennen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ben je ervan overtuigd dat de Executive MBA van Flanders Business School mooi aansluit bij je ambities en wil je inschrijven? Neem dan contact op: +32 (0)4 987 088 01 of info@flandersbusinessschool.be

“Als alumni zijn de buitenlandse programma's die FBS organiseert een meerwaarde. Ze geven je de kans om de deelnemers van het MBA-programma te leren kennen, naast de interessante inhoud van het programma.  Stanford en bij uitbreiding Silicon Valley' lijkt mythisch ver weg.  Door de intensieve rondreis, bezoeken en gesprekken is het na een week 'very familiar' geworden.  Naast de inhoud van de colleges krijg je ook een breder referentiekader over de context van 'the valley'.  Als ik nu de politiek hoor vertellen dat we meer moeten inzetten op innovatie, denk ik dat hier vooral 'the spirit', 'de durf' ontbreekt om aan starters risicokapitaal te verstrekken.”

Dimitri Baeten
Eigenaar-zaakvoerder PROJECT-Office