MBA infosessies

Ambities en realisaties via het ondernemerschapsgerichte Executive MBA-programma van Flanders Business School

U bent van harte welkom op volgende dagen in de Executive Bar van Flanders Business School campus Carolus Katelijnevest 26-28 te 2000 Antwerpen. Parkeren kan op wandelafstand in parking Meir of parking Groenplaats. 

Wenst u een persoonlijke afspraak met de academic dean Prof. Dr. Bart Van Looy, of bent u verhinderd op de dagen dat de infosessies plaats vinden, stuur dan een bericht naar info@flandersbusinessschool.be of telefonisch via +32 (0)3 201 18 25.

Ondernemers laten leiden en leiders laten ondernemen

Vanuit de focus op persoonlijke groei en ondernemerschap (zowel intra- als entrepreneurship) is het erkende Executive MBA-programma van Flanders Business School uniek in zijn soort. De opleiding loopt over twee jaar en combineert een hoogstaande academische onderbouw met real-life cases uit de professionele praktijk van elke deelnemer. Het FBS MBA-programma stoomt u klaar voor de opstart van een nieuwe venture of innovatieve groei van een bestaande organisatie !

Flanders Business School nodigt ambitieuze professionals uit voor een gespreksavond. MBA-kandidaten kunnen er vrijblijvend, en in een informele sfeer, kennismaken met de FBS-visie op ondernemerschap en innovatie, het programma en de aanpak. Het is bovendien een uitstekende gelegenheid om de docenten, stafleden en alumni te ontmoeten.

Ben je een ondernemer of leef je met een idee dat je wil vertalen naar een business concept ? Geloof je dat intrapreneurship vandaag een must is voor groei binnen elk bedrijf? Ben je op zoek naar een opleiding die jezelf, of jouw medewerkers leert om dit in de praktijk om te zetten? Ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

"Het belangrijkste is het business plan, dat de leidraad vormt doorheen het tweede jaar. Alle ‘theoretische’ facetten uit het eerste jaar komen hier immers samen in de venture die je wil ontwikkelen, waardoor je de kennis, ervaring en vaardig heden combineert in dit globale sluitstuk."