MBA infosessies

Ambities en realisaties via het ondernemerschapsgerichte Executive MBA-programma van Flanders Business School

Kom je graag kennismaken met onze school en docenten? Stuur dan een mailtje naar info@flandersbusinessschool.be en we maken een persoonlijke afspraak wanneer het jou past. 

 

Ondernemers laten leiden en leiders laten ondernemen

Vanuit de focus op persoonlijke groei en ondernemerschap (zowel intra- als entrepreneurship) is het erkende Executive MBA-programma van Flanders Business School uniek in zijn soort. De opleiding loopt over twee jaar en combineert een hoogstaande academische onderbouw met real-life cases uit de professionele praktijk van elke deelnemer. Het FBS MBA-programma stoomt u klaar voor de opstart van een nieuwe venture of innovatieve groei van een bestaande organisatie !

 

Ben je een ondernemer of leef je met een idee dat je wil vertalen naar een business concept ? Geloof je dat intrapreneurship vandaag een must is voor groei binnen elk bedrijf? Ben je op zoek naar een opleiding die jezelf, of jouw medewerkers leert om dit in de praktijk om te zetten? Ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

"Het belangrijkste is het business plan, dat de leidraad vormt doorheen het tweede jaar. Alle ‘theoretische’ facetten uit het eerste jaar komen hier immers samen in de venture die je wil ontwikkelen, waardoor je de kennis, ervaring en vaardig heden combineert in dit globale sluitstuk."